Zaterdag 29 juni: 18.30u tot 1u   &   zondag 30 juni: 12 tot 22u
Klaproos
Iris versicolor

De locatie

In één van de gezelligste parken van Mechelen:

Domein Tivoli

GPS coördinaten?
Antwerpsesteenweg 94, 2800 Mechelen

Fietsenparking

Met de auto naar het festival komen? Dat is zó 2009. Kom met de fiets want alle kleine beetjes die kunnen helpen voor een beter klimaat, daar doen we het toch voor?!

Jij komt met de fiets, wij voorzien 2 gratis fietsenparkings met bewaking:

  • Fietsenparking 1: via ingang Antwerpsesteenweg.
  • Fietsenparking 2: via ingang Klein Rozendaalveld (Liersesteenweg).

    Na het parkeren van je fiets ontvang je per persoon 1 drankbon.

Parking voor personen met een beperking

Personen met een beperking die ook graag naar Ottertrotter komen, hebben groot gelijk. Er zijn parkeerplaatsen voorbehouden op de parking langs de Tivolilaan (kant Liersesteenweg). Leg je officiële kaart duidelijk achter je voorruit om een boete te vermijden.

Waarborg herbruikbare bekers

Groener feesten is de motto van Ottertrotter festival en daar horen ook herbruikbare bekers bij. Bij het inruilen van je herbruikbare beker op het muziekplein ontvang je 10 cent voor elke beker. Zo zorgt het festival voor een véél kleinere afvalberg en geniet je van proper festivalterrein. 

EHBO

Het Rode Kruis staat paraat om jullie te helpen waar nodig tijdens het festival. Hen kan je vinden ter hoogte van het foodplein en de speeltuin. In geval van hitte vragen we iedereen voldoende water te drinken!

Toegankelijkheid

Het park – en dus ook het festivalterrein – zijn toegankelijk voor personen met een beperking, rolstoelen, kinderwagen en ook personen met een assistentiehond zijn meer dan welkom!

Andere honden zijn toegelaten, mits aan de leiband en een baasje aan zijn/haar zijde. Luidere muziek is niet altijd even fijn voor honden maar wens je hem/haar toch mee te nemen, is dit op eigen risico.

Drankbonnen

Drankbonnen koop je aan de kassa’s tijdens het festival. Deze drankbonnen zijn enkel geldig op 29 en 30 juni 2019. Deze kunnen niet ingezet worden op een ander muziekfestival, kunnen niet omgeruild worden voor geld en zijn alleen geldig voor editie 2019.
 

PET flessen

Bestel je een cola dan zal je merken dat je dit in een PETfles ontvangt. Maar geen nood ook deze dien je in te wisselen aan het inruilpunt en ontvang je zo 10 cent. Deze recycleren wij volgens de regels!

Parking auto’s

Kom je van verder en kan je echt niet anders dan met de wagen komen? Dat kunnen we begrijpen. 

Wel vragen we je uitdrukkelijk om te carpoolen met je vrienden en/of familie. Hou vooral ‘hoe meer zielen (in de wagen), hoe meer vreugde’ in je achterhoofd ;-).

Veren